Vriend  van  het  stringwood Ensemble


Met een periodieke bijdrage van minimaal 50 euro wordt u lid van de Vrienden van het StringWood Ensemble.

 

Als vriend van het ensemble heeft u natuurlijk extra voordeel bij onze concerten:

  • bij een donatie van € 50 wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en wordt u uitgenodigd voor het openingsconcert van het festival met vriendenborrel. Wij verwelkomen u graag als 'Terts-vriend'. 
  • bij een donatie van € 100  wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en wordt u uitgenodigd voor het openingsconcert van het festival met vriendenborrel. Daarnaast krijgt u twee tickets voor een van de concerten naar uw keuze. Wij verwelkomen u graag als 'kwint-vriend'. 
  • bij een donatie van € 150 wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en wordt u uitgenodigd voor het openingsconcert van het festival met vriendenborrel. Daarnaast krijgt u een passe-partout voor het festival van het StringWood Ensemble. Wij verwelkomen u graag als 'septiem-vriend'.
  • bij een donatie van € 250 bent u een zeer bijzondere vriend! We zullen dan persoonlijk contact met u opnemen en met u gaan bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Zeker als u bijvoorbeeld uw bedrijf aan het ensemble wilt koppelen liggen daar mooie mogelijkheden! Denk daarbij aan...  Wij verwelkomen u graag als 'octaaf-vriend'. 

 

 

Wilt u zich aanmelden als Vriend van het StringWood Ensemble?

Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.