Vriend  van  het  stringwood Ensemble

Iedereen kan vriend worden van het StringWood Ensemble. Door de donaties van onze vrienden kunnen wij onze muzikale activiteiten blijven realiseren, zoals onze concertserie "StringWood Sessions," schoolconcerten, familieconcerten, peuterconcerten en muzikale workshops. Met een eenmalige of periodieke (jaarlijkse) bijdrage van minimaal 50 euro kunt u deel uitmaken van onze vriendengroep.

 

Als vriend van het ensemble heeft u natuurlijk extra voordeel bij onze concerten:

  • bij een donatie van € 50 wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en wordt u uitgenodigd voor het jubileumconcert van de concertserie "StringWood Sessions" met vriendenborrel. Wij verwelkomen u graag als 'Terts-vriend'. 
  • bij een donatie van € 100  wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en wordt u uitgenodigd voor het jubileumconcert van de concertserie "StringWood Sessions" met vriendenborrel. Daarnaast krijgt u twee tickets voor een van de concerten naar uw keuze. Wij verwelkomen u graag als 'kwint-vriend'. 
  • bij een donatie van € 150 wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en wordt u uitgenodigd voor het jubileumconcert van de concertserie "StringWood Sessions" met vriendenborrel. Daarnaast krijgt u een passe-partout voor deze gehele concertserie. Wij verwelkomen u graag als 'septiem-vriend'.
  • bij een donatie van € 250 bent u een zeer bijzondere vriend! We zullen dan persoonlijk contact met u opnemen en met u gaan bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Zeker als u bijvoorbeeld uw bedrijf aan het ensemble wilt koppelen liggen daar mooie mogelijkheden! Denk daarbij aan...  Wij verwelkomen u graag als 'octaaf-vriend'. 

 

Wilt u zich aanmelden als Vriend van het StringWood Ensemble?

Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen!